lauantai 29. lokakuuta 2011

Muutama mustelma lisää

En tiedä ny mikä ihmeen kausi miulla on menossa, mutta onnistuin tiistaina liukastumaan keittiössä silleen että löin sitten kyynärpääni pöytään ihan kunnolla ja sain siitä sit mustelman muistoksi. Torstai-iltana tuli sit kans keräiltyy lisää mustelmia jalkoihin, ku tasapaino ei ollut ihan kohillaan. Elämä on vaarallista.
                  
Muilta osin elämä alkaa tasaantua. Viime sunnuntain vietin kotona koneella, paluu japanilaisten draamasarjojen pariin tapahtui Ouran High School Host Clubin saattelemana. Yeah, jotenkin tuntuu tyhmältä että tuun vaihtoon saksaan, jotta voin sit kattoa japanilaisia draamasarjoja (englanninkielisillä tekstityksillä). No, elämä on. Mutta hei, myö varattiin Tanyan ja Rossin kaa lentoliput Kööpenhaminaan! Kahden viikon päästä  lähetään! Köpiksessä ollaan vaan kaks yötä, ja yks yö Berliinissä, koska lento lähtee aamulla niin aikaisin Berliinistä, ettei Leipzigistä kerkeäis aamujunalla. Tosi viime tipassa kyllä kaikki ny varattiin, liput maksoi 80 e (45 eurollakin ois saanu, jos ajoissa liikenteessä), hostelli Köpiksessä 41 e/henki/2 yötä, sitten siihen vielä junalippujen hinnat. Mutta pääsenpähän kuitenkin Tanskassakin käymään. Tosin takaisin Leipzigissa ollaan vasta su-ma-yönä n. puol kolme..  aamulla ois miulla sit yhdeltätoista japania, ja klo 10 ilmoittautuminen Wilman Prahan reissulle. No ei voi mitään, pitää yrittää pärjätä lyhyemmillä yöunilla. Vähän jännittää miten reissu onnistuu, ku kuitenkin jotenkin ihan suunnittelematta tuli tääkin reissu varattua.
                    
Jee, mie sain vihdoinkin saksalaisen (Leipzigista) facebook kaverin! Eihän siihen mennykään kuin puoltoista kuukautta. Alisa miun japanin ryhmästä otti miuhun yhteyttä facebookin välityksellä, huippua! Oon tunneillakin vähän enemmän hänen kanssaan jutellut. Eli on se näköjään ihan mahdollista tutustua saksalaisiinkin, se vaan vaatii enemmän aikaa (kolme viikkoa) kuin toisiin vaihtareihin (kolme minuuttia). Mutta tästä se lähtee. Ny kun vielä onnistuisin välttämään syvällisemmän koneella jumittamisen. Ny luentojen vihdoin kunnolla alettua, meininki alkaa olla sama kuin Helsingissä opiskellessani, eli mie vapaa-aikana mie jumitan koneella. No keskiviikko-iltana käytiin sentään kämppisten kaa yksillä. Tulipahan kokeiltua Leipzigilaista juomaa: Leipziger Allasch Gose. Oli ihan mukavaa, ku juteltiin mm. taustoistamme. Elämä on kuitenkin erilaista eri puolilla maailmaa. Torstaina oli sit WILMAn järjestämät lukukaudenavajaisbileet City Clubissa. Mentiin sinne Rossin ja Adrianan (tsekkiläinen kaverini orientaatiokurssilta) kaa. Valitettavasti pitää sanoa, että alkoholi ehkä liiankin halpaa (WILMA vastasi hinnoista). Nimittäin mie otin mukaan vain 13 euroa, aattelin että se on ihan hyvä, niin ei tuu liikaa otettua. No sisäänpääsy ja narikka yht. neljä euroa. Eli jäljellä 9 euroa ja ilmaisdrinkkilippu. Mutta oho yhdeksän euroa riittikin kuuteen juomaan. Unglaublich...  No ilta sit vähän venähti, ja onnistuin jossain välissä niitä mustelmiakin keräämään. Kotia sitten ekalla ratikalla siin viiden jälkeen. Hauskaa oli, mutta ei kyll ihan lähiaikoina uudestaan..
                     
Tänään oli tarkoitus lähteä Ikeaan, mutta Tanyan vanhemmat tulivatkin jo tänään Etelä-Afrikasta käymään, ja Rossilla on ny pakkomielle opiskelusta, joten hän ei halua lähteä minnekään. Joten keine Ikea für uns heute. Aattelin sitte Ikean sijaan käydä peilin ostamassa keskustasta, koska alkaa ärsyttämään ku ei oo mitään kunnollista peiliä. Ei viittis hissilläkään kulkea pelkästään peilin takia.. Jep, pitäis sitä kai myös opiskella. Ens tiistaina on pieni japani-> saksa käännöstesti, jippii. Mutta maanantai on vapaa!  Reformationstag eli ainakin täällä Sachsenissa vapaapäivä. Eli onhan tässä aikaa opiskella vaikka huomenna.. tai ylihuomenna. Ajattelin nimittäin jättää Halloween-bileet tällä kertaa väliin, koska ei jaksais miettiä mitään asua.
                     
Ps. eilen koko päivän soi päässä Aqua timez - Alones.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti