lauantai 22. lokakuuta 2011

Tapaturmainen torstai ja kiipeilyä puissa

Kuten otsikosta voi päätellä, ei tällä viikolla sen ihmeempiä oo ehtiny tapahtumaan. Yhtä lukuunottamatta luennot kaikki alkaneet. En osaa kuitenkaan vielä paljoa niistä sanoa, ku sellaisia johdatusluentoja ensimmäiset olleet ovat. Vihdoin luennolla on saanu kontaktia myös saksalaisiin opiskelijoihin, aika harvakseltaan mutta kuitenkin parempi sekin kuin ei mitään. Ehkä ne saksalaisetkin jossain vaiheessa lämpiää vaihtareille. Toivottavasti.
             
Torstaina jostain syystä onnistuin keräämään itselleni uusia hienoja mustelmia. Ensinnäkin aamun ekalle luennolle mennessä onnistuin kompastumaan omiin jalkoihin tai johonkin laskeutuessani luentosalin rappusia alaspäin. Siinä sit tulin polvi edellä maahan ja se kyll tuntuu. Ihme kuhmura ny polvessa eikä ees oikein kunnollinen mustelmakaan.. Noh eiköhän se siitä... Torstaina illalla oli sit telinevoimistelua! Ilmoittauduin siis Hochschulsportin(Uni-Sport)  telinevoimistelukurssille ja torstaina oli ensimmäinen kerta. Ihan hauskaahan se oli verrytellä vähän vanhoja taitojaan (harrastin telinevoimistelua joskus kymmenen vuotta sitten viimeks), mutta ku ekaks aloitettiin trampalla niin onnistuin sit heti telomaan jalkani. Laskeuduin jotenkin väärin ja vasemman jalan jalkaterä taittui oudosti. Ei mitään vakavaa, pystyin hyvin viel kakstuntia harjoittelemaan, mutta jalkaterä on edelleen tosi kipeä, jos väärällä tavalla astuu. Tai yrittää varpailleen nousta. Tai no ylipäänsä kävelee...  Noh, todennäköisesti ei se mitään hiusmurtumia pahempaa oo.  Ai nii pitää viel mainita noista yliopiston liikuntatiloista. Netistä aiemmin olin kattonut missä salissa miulla alkaa klo 19 miun kurssi. No tulin onneks 40 min ajoissa paikan päälle. Miulla kesti jotain puol tuntia löytää oikea halli. Aivan järjettömän iso kompleksi täynnä erilaisia liikuntahalleja eikä mitään kunnon karttoja missä on mitäkin. No onneks löysin infopisteen ja sain sieltä sit kartan. Ja tietty miun salin piti olla just ihan perimmäisenä koko rakennuksessa. Välillä siellä käytävällä kuljeskellassani tuli sellainen painajaismainen fiilis, ku käytävä jatkui vaan, ei paljoa mitään ihmisiä ja valaistuski oli jotenki himmeä. Mutta lopulta löysin oikeaan paikkaan. Huomasin kanssa että tuolla kurssilla on helpompi tutustua saksalaisiinkin, eli kesälukukaudella pitää ottaa jotain muutakin liikuntaa niin tapaa uusia ihmisiä.
                
Eilen - perjantai - oli miun vapaapäivä. Tarkoitus oli tehdä ahkerana läksyjä, jotta ei viikonloppuna tartteis, mutta no.. siivoaminen oli paljon tärkeämpää. Ja sit piti käydä Mensassa syömässä.. Ja no sit kävin apteekista laastareita ostamassa (joille sattumoisin tulikin tänään jo tarvetta). Loppuiltana en sit muuten vaan saanu mitään aikaiseksi, ku olihan se jo niin myöhäkin. Tänään oli sit Wilma-reissun vuoro. 12 muun vaihtarin kanssa kävimme kiipeilemässä Leipziger Kletterwaldissa, eli kiipeilypuistossa, jossa ratoja on rakennettu puiden väliin. Oli tosi hauskaa, mutta minnuu pelotti kyll ihan sikana välillä ylhäällä. Vaikka sitä tiesi, että on valjailla varmasti kiinni eikä pysty sieltä tipahtamaan, niin silti välillä teki tiukkaa hyppiä puusta toiseen.. 6,40 metrissä tuli tällä kertaa käytyä, ku kantti ei kestäny sen vaikeammalle/korkeammalle radalle mennä. Ehkä ens kerralla. Ai nii onnistuin sit itelleni palovammat käsiin saamaan, ku vapaalla liidolla piti yhessä välissä mennä puusta toiseen, ja miusta tuntui että meinasin matkan varrella kääntyä väärinpäin niin otin sit narusta kiinni joka oli siin vierellä. Vauhdista jarruttaminen ei välttämättä ollut niin hyvä idea.. noh, ihan pienet jäljet siitä vaan tuli...
                
Nyt oottelen että neljäskin kämppis tulis kotia, sillä Corina on luvannut tehdä meille lettuja. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti