maanantai 13. toukokuuta 2013

Työmatkakävelyä ja muuta mukavaa

Lähes kaikki kokeet on saatu kunnialla läpi ja vielä tiistaina olisi yksi jäljellä. Tosin olen nämä kolme edellistä päivää lintsillä töissä ja muutenki alkaa jo sellaista kesäfiilistä olla, ettei jaksais oikein mitenkään kyseiseen kokeeseen valmistautua. Kyseessähän on sit japanin puhekoe. Toivottavaa ois että kokeessa osais puhua joistain kurssin teemoista yms. vapaasti ja oikeita kielioppirakenteita käyttäen. No miulle pääasia ois,  että hyväksytysti kokeen suoritan, jotta voin kesän ottaa rennosti. Tietty lintsillä jatkan edelleen, mutta siis sehän on ihan eri asia ku opiskelu. Ku työpäivä loppuu nii se loppuu. Opiskelujen kanssa se on vähän silleen, että koko ajan takaraivossa ajatus, että pitäis opiskella enemmän.

Nyt on siis jo useampi työpäivä Lintsillä vierähtänyt ja ihan mukavasti on mennyt. Tosin hieman on ollut vaikeuksia nukahtaa töitten jälkeen, koska kummiskin on jonkin verran jääny työpäivä pyörimään päässä. No, aattelin, josko auttais jos harrastais vaikka liikuntaa heti töitten jälkeen nii sais ajatukset muualle. Eilen oli sit lyhyt kuuden tunnin päivä, joten aattelin, että kokeilenpa kävellä kotia töistä. Ja no hyvinhän se meni. Matkaa tuli 12,5km ja aikaa meni 2h 12 min. Arvelinkin siinä semmoisen 2h menevän, mutta tuli siinä sit kartan kaa seikkailtua sen verran, etten ihan tavoiteajassa ehtinyt. Mutta onpahan ainakin mistä parantaa. Pitääkin yrittää vaikka joka viikko ees kerran kävellä tuo matka nii tulee kuntoakin pidettyä yllä. Nii, ja kyll mie sit hyvin sain illalla nukuttua. MUTTA mie sit heräsin tänään 6.35, vaikka herätys ois ollu vasta 9.00... Näköjään mennään sit kesä 6 h yöunilla, ku en näköjään enempää saa nukuttua.

Edelleenkin tuntuu, että kalenteri on koko ajan ihan täynnä, mutta toisaalta, jos miulla ei oo mitään tekemistä niin siinähän vaan tylsistyis. Jos on töitä, niin sitä menee oikeasti koko päivä töissä, eikä töiden jälkeen jaksa tehä oikein mitään. Vapaapäivinä ois sit tarkoitus tehä kotityöt ja nähä ihmisiä. Nii ja tosiaan, seuraava joensuun reissukin on jo selvillä, koska siskon tytöllä (joka synty reilu viikko sitten) on ristiäiset kesäkuun alussa nii ois sit tarkoitus neljän viiden päivän pikavisiitti joensuuhun tehdä. Muutenki ny hyvä ku tekemistä riittää ja on tuo joensuun reissu kesäkuun alussa, mitä odottaa, nii ei sit mieti milloin kesäkuussa se lopullinen päätös Japanin vaihdosta ny tuleekaan. Jotkut opiskelijat ovat jo lopullisen varmistuksen valinnastaan saaneet (eri yliopistoihin menossa), joten hieman tässä alkaa jo sellaista jännitystä ilmassa olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti