maanantai 28. tammikuuta 2013

Paperit palautettu ja puhelu postilta

Huh huh. Palautin tänään koko 28-sivuisen nivaskan vaihtopapereita. Näytti varmaan sen verran epätoivoiselta miun paperien kanssa sähläys (meinaan tulostin aamulla viimeisetkin paperit ja kirjoitin motivaatiokirjeen vielä kerran puhtaaksi yms), että kv-koordinaattori muistutti ystävällisesti useampaan otteeseen siitä, että deadline on tosiaan vasta ENSI viikon maanantaina. Kyllähän minä sen tiesin, ettei niillä papereilla vielä kiire oo. Mutta miun koko ens vuos riippuu noista hemmetin papereista, joten halusin saada ne mahdollisimman nopeasti pois käsistäni. Ja toisaalta, jos koordinaattori löytää niistä vielä jotain häikkää niin on sit vielä aikaa tehdä asioille jotain. Joten, jos mitään ei ilmaannu niin miun vaihtohakemusurakka ois tältä kertaa onnellisesti ohi! Kyllä se näin loppuvaiheessa alkoi jo aika työläältä tuntuakin! Nyt ei toivottavasti enää muuta kuin ootella kesäkuuhun, jolloin pitäisi sen vaihdon lopullisen varmistumisen tulla.

Viikonloppu meni noiden vaihtopapereiden kanssa stressatessa, joten sunnuntai-iltapäivänä päätin sitten palkita itseni (melkein) valmiista vaihtopaketista tilaamalla miniläppärin. Tosin tarkoitus oli ostaa uusi kone vasta sitten, kun:
A) lopullinen vaihtopäätös on tullut  JA
B) olen saanut kesätöitä.

Joten, hups! Mutta oli pakko, ku sai niin halvalla (214 euroa!). Tilasin siis halvimman ja pienimmän koneen, mitä löytyy, koska aion sen sit Japaniin ottaa mukaan ja haluan, että miulla on sellainen kone, minkä pystyy helposti ottamaan tien päälle mukaan ilman hirveätä pelkoa koneen puolesta (oon nimittäin alkanut haaveilemaan reppureissailusta ympäri Japania..). Mutta, asiasta toiseen, vaikka kesätöitä en ole vielä saanukaan, niin pääsen kuitenkin ystävänpäivää edeltäväksi viikoksi iltaa tekemään postille. Nii ja en siis ees hakenu, ne vaan soitti, että tuutko töihin. Totta kai! Ottaavat näköjään just jouluapulaiset ystävänpäiväksikin. Ehkäpä pääsen pääsiäisenä kanssa? Ja siinä lajittelun lomassa voin sit kysellä töitä kesällekin. Ja jos ei mitään muuta, niin tienaanpahan nuo läppäri rahat heti takasin.

Torstaina muuten tulee JLPT:n tulokset (se kansainvälinen japanin koe, jonka joulukuun alussa kävin tekemässä). Jännä nähdä pääsinkö läpi. Onneks nuo tulokset ei sentään vaikuta mihinkään, joten jos ei menny ny läpi nii ens vuonna uudestaan. Huvittaa muuten, että ku tässä on ollut kaikkea kandin ja vaihtohaun kanssa, en oo juuri ehtinyt japania opiskelemaan. Ykkös ja kakkosvuonna meitä aina peloteltiin siitä, miten Japani 3-kurssi tulee olemaan älyttömän vaikee ja raskas, mutta pitää kyllä myöntää, etten oo viel millään japanin kurssilla ihan näin rennosti ottanut ku ny kolmosella. Ja ihan hyvin mielestäni on silti mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti